Indvendigt malerarbejde og maling af flyttelejlighed

Vi klarer maling af flyttelejlighed og alt indenfor indvendigt malerarbejde.

Har du brug for hjælp til maling af en flyttelejlighed? Så er du kommet til det rette sted, vi tilbyder maling af flyttelejlighed i Randers og omegn.
Hos os er vi et effektivt og uddannet malerhold med stor erfaring indenfor malerfaget. Vi kan sammen og hver for sig varetage alle former for malerarbejde. Vi sørger altid for at yde den bedste service og at udføre et godt stykke arbejde.

Vi tilbyder maling af flyttelejlighed og bl.a. disse former for indvendigt malerarbejde i Randers:
• Maling af karme, lofte, vægge etc.
• Maling af flyttelejlighed
• Renovering af lejlighed
• Spartling af vægge
• Opsætning af tapet, glasvæv og filt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på indvendigt malerarbejde. Derudover tilbyder vi også udvendigt malerarbejde.

Rådgivning og hjælp til farvevalg

Hvis du er i tvivl om hvilke farver, der passer til dit hjem, er vi gerne behjælpelige med at vejlede og rådgive om produkter, farvesammensætning, metoder og teknikker.
Dårlig maling har lav dækkeevne og kræver flere lag. Derfor anbefaler vi altid maling i god kvalitet.

Maling af karme, loft og vægge

For at opnå et optimal resultat af dit maleprojekt, er det afgørende at gå til opgaven med en professionel tilgang. Når det kommer til maling af flyttelejligheder, er det vigtigt at følge en specifik rækkefølge for at opnå det bedste resultat. Når vi skal male karme, lofter og vægge, starter vi derfor altid med loftet, da det er den overflade der er sværest at komme til efterfølgende. Derefter går vi videre til væggene og til sidst karme og lister. Vi sørger altid for en grundig afrensning, slibning og grunding, inden vi påbegynder malingen af mur- og træværk. Derudover sørger vi for at afdække, hvor det er muligt, og efterstræber at stryge efter med pensel for at opnå en jævn og glat finish. Det er denne omhyggelige tilgang, der sikrer, at dit maleprojekt bliver et flot og holdbart resultat.

Vi har forarbejdet i orden

Ved indvendigt malerarbejde har vi altid gjort os grundige overvejelser angående materialevalg og hvilke produkter, der kan klare opgaven. Det kan være i forbindelse med misfarvninger og skader fra mados, nikotin og smog.

Kontakt os for et tilbud på maling af flyttelejlighed

Har du brug for hjælp til maling af en flyttelejlighed og vil du høre mere om vores arbejde? Så er du velkommen til at kontakte os ved at ringe til 29 32 26 53 eller sende en mail til hosmaleren@hotmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Din Maler Nielsen
Løvevej 1
8960 Randers SØ

Tlf.: 29 32 26 53
Mail: hosmaleren@hotmail.com

CVR nr.: 34929130