Udvendigt malerarbejde & maling af vinduer i Randers

Vi maler alt det udvendige på huset stort som småt. Højt som lavt.

Skal du have malet dine vinduer i Randers? Så er du kommet til det rette sted, vi tilbyder maling af vinduer.

Hos os er vi et effektivt og uddannet malerhold med bred erfaring indenfor malerfaget. Vi kan sammen og hver for sig varetage alle former for malerarbejde. Vi sørger altid for at yde den bedste service og et godt stykke arbejde. Du kan altid sikre dig at arbejdet bliver udført i høj kvalitet. Vi anvender kun produkter, der har den største holdbarhed.

Vi tilbyder maling af vinduer og bl.a. disse former for udvendigt malerarbejde i Randers:

  • Maling af sokkel og skorsten
  • Maling af gavle og stern
  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af udhæng og facader
  • Maling af plankeværk og porte
  • Maling af alle typer gavle, op til 15 m i højden.
  • Maling og renovering af alle facader
  • Maling af vinduer

Kontakt os i dag, hvis du skal have malet vinduerne eller renoveret hele facaden. Så står vi klar til og hjælpe og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Derudover tilbyder vi også indvendigt malerarbejde.

Mur- og træværk får den rigtige behandling

Inden vi påbegynder maling af mur- og træværket, sørger vi altid for grundig afrensning, slibning og grunding.

Der er ikke nogen rigtig årstid at male træværket. Dette er alt efter de rigtige dag- og nattetemperaturer og træets fugtighed/tørhed. Er træet for fugtig skabes der grobund for svamp, og er det for tørt, kan det revne eller trække sig sammen.

Murværket er lidt nemmere og kræver kun de rigtige temperaturer, da vi i dag. har gode kvalitets produkter, man kan male med nærmest hele året rundt.

Maling af vinduer, døre og plankeværk

Vinduer og døre bliver slebet og malet, også grundet hvis der er tale om råt træ, eller der bliver slebet ned til træet. Dette gør at din maling af vinduer og døre er et holdbart og flot resultat.

Vi kan også klare maling  af dit plankeværk. Ved disse typer opgaver højtryksrenser vi normalt først, og hvis det er muligt at afdække, sprøjtemaler vi og stryger efter med pensel.

Vi har forarbejdet i orden

For at kvaliteten er i top for malerarbejdet vi udfører, sørger vi for at grundarbejdet er i orden. Dette kunne være højtryksrensning hvis nødvendig, afskrabning, spartling, slibning af vinduer, grundingsoliering af råt træ og vi sørger for at måling af fugtigheden i træ altid er efter forskrifterne.

Kontakt os for et tilbud på maling af vinduer i Randers

Har du brug for hjælp til maling af vinduer i Randers og vil du høre mere om vores arbejde? Så er du velkommen til at kontakte os ved at ringe til 29 32 26 53 eller sende en mail til hosmaleren@hotmail.com. Lad os klare opgaven for dig. Tag kontakt til os for en snak om dine behov og ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Din Maler Nielsen
Løvevej 1
8960 Randers SØ

Tlf.: 29 32 26 53
Mail: hosmaleren@hotmail.com

CVR nr.: 34929130